Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Hur jag väljer produkter?

Vilka artiklar hade ni gärna sett i shoppen? Jag brukar välja, med de som jag själv, gärna hade köpt. Jag tänker också, på med tanke, på hur män ”tänker”, även om den här siten är mest för kvinnor, så känner jag med män som gärna har lite variation i nattlivet. Ja. Det behöver inte bara gälla, män, ni fattar. Men jag skulle vilja veta mera om vad ni gillar: jag har korsetter, och trosor, jag älskar glasdildon, ty det är snyggare, och mycket fräschare. Det finns inget värre än ådriga dildos av plast, i så fall får man väl ta sig en dos riktig kuk, så tänker jag. Vilka andra prylar tycker ni är sexiga som ni skulle vilja införskaffa? 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg