Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Bara för att. . . Just Sayin´

Någonting, som jag anser är mycket intressant, är att om man öppnar en spalt som handlar om S.E.X. så tror män, att man är intresserad av dem, eller deras sexuella preferenser? En fotograf (Jag har varit modell sen 2005) sa: ”Jag vill inte ta gynekologbilder på dig”. Där avslöja han sig i vad han hade med sig i sinnet. Ja. Folk är så knasiga när det gäller, till att få till med S.E.X. Men om du är gay så tror alla heteromän, att du är utsatt för deras flörteri. Det är inte så det funkar. Om du är hetero, så vill du inte sätta på, och bonka på vad som än dyker upp, som är påsättbart? Eller? Är män så desperata? Fotografer är fan desperata, flera fall, där jag bara föreslagit, ”vanliga bilder”, men blir skitsura pga att ”Vi hade ju planerat”. Ja. De hade planerat S.E.X. med mig mot min vilja. Det finns alltså fotografer, som är proffessionella, och det finns ”gys with camera”, inte särskilt proffsigt. LOL

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg