Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Make Love & Not War

Hej vänner. Jag ville ha att säga en viktig sak. Varför visar de inte på TV, sånt som att kärlek, är det mest vackraste, men tyvärr det mest utnyttjade, starkaste men ändå så skört. Att ha S.E.X. med någon man älskar. Vissa saker är bra bara heliga asså, inte nödvändigtvist kristligt heligt, men heligt som en vacker intention. Vissa saker som gott käk, sömn, kramar och kyssar, sånt som är bra för själen, är iaf enligt mig, heligt. Nu vill jag påstrida, att FRED är så viktigt just nu, när all världens elände, gör sig påtalat. På TV, släng din TV. Sociala Medier. Jag vill bara en sak. Jag vill det ska bli FRED, mina vänner. Vill ni läsa mera om min fredsintention, och divestering kika här: www.mineralolja.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg