Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Lust

Vill ni ha tips på världens godaste och sexigaste parfym? På min arbetsplats, finns en tjej, som inte tål parfym, och jag slänger ju på mig av Lust, så det ryker om det. Andra (de flesta) var helt tokiga, och frågade, och ville veta, även männen som jobbar där jag jobbar. Lust, är en parfym som är av Jasmin, och vanilj, som säljs hos www.lush.se Jag lovar, det finns inget sexigare, varför? Jo därför att samtliga parfymer på Lindex, eller Åhléns innehåller cancerogena ämnen, som skadar foster, och slemhinnor. Dessa skall man klart undvika och är så osexigt att inte värna om miljön. Jag är hudterapeut, Naturkosmetisk hudterapeut dessutom, så om jag har en pojkvän som vill köpa hudvård, till mig, inte en hudterapeuter har koll på vad som är bäst. Alla hudterapeuter säger ju samma sak: ”Min kräm är bäst”. Ja. Så vad grundar de dessa utsagor på?

Jag grundar mina utsagor, enligt sk ”user experience”: Samtliga på mitt jobb vill ha den här parfymen, även killarna undrade, det är en vän som är man, som ville veta, för hans systers skull. Så. Ja. Många produkter på marknaden har ”bra” user experience, men hur värdelöst är det om man får cancer, och missfall?

Så ja: Undvik sk ”Alkohol Denat” i parfymer, hos Åhléns finner du inget parfym som inte har detta. Alkohol Denat, är alltså inte farligt, denaturerad alkohol är inte farligt, bara att denaturerings-kemikalierna är farliga. Det är så kallade ”Ftalater”. Dessa ftalater, finns och fanns i PVC plaster som blev förbjudna, på 1970-talet. 23 år in på 2000-tal vet vanliga icke-ekologiska, och icke-veganska produkter och företag inte bättre. Märkligt. Använd Lush och bli förälskad. Bli förälskad på riktigt. Köp LUST hos LUSH. Du blir queen of the pram. Just sayin´

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg