Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Äldre yngre?

Vad tycker ni om äldre och yngre? Jag undrar, egentligen varför det är så mycket skam, kring att umgås med andra generationer än den man kommer ifrån. På Café Ariman i Lund kunde man förr umgås med samtliga. Det var inget skumt i det. Det var naturligt, att äldre poeter satt där och pratade, och hade unga väninnor. Jan Kuniki var en äldre herre som kände några snälla tjejer, som jag hade ett band med. Det var super kul. Min mamma hade en 19 åring, som älskare, när hon var 35.

Jag vet inte hur jag ska förmedla detta, men något av det mest häftigaste kärleksförklaringar som jag fått i livet, var med mitt gamla ex Andes. Han såg mer eller mindre ut att kunna jobba som jultomte. Han låg i sängen en gång, naken, och hade ångest. Han låg där med sin ölmage, och skägg och sa: Jag är här naken här för dig. Shit jag bara föll för detta oförglömliga minnet.

En annan gång, såg jag en väldigt vacker äldre dam, hon var inte ens klädd i hatt, men ändå så såg man ungdomen i henne, jag frågade oförskämt nog om hennes ålder, och gav komplimanger, för hur vacker hon var. Jag har en älskare som är 10 år yngre än jag nu. Så länge man inte våldtar barn, typ, är nog gränserna rätt suddiga, för vad kärlek egentligen kan göra. . .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg