Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Bästa sexet, hur gör man?

När man är tonåring, tex som tjej, och inser hur fina bröst som växer upp. Man vill bara ta på sig själv. Man känner sig vacker, och sexig. Det gäller som förälder, att låta barnet/tonåringen, utvecklas i sin egen takt, så att hen får tex onanera i fred. När jag var tonåring, så onanerade jag mycket, och jag kände att min mamma respekterade att man försvann i ett rum, på natten. En gång kom hon på mig, och jag sa vad jag höll på med, så hon sa: ”Men det är din egna privata sak”. Integritet finner man när man genuint, känner efter, vad man gillar och inte gillar. Det man kan relatera till är viktigt. Kan du inte relatera till analsex, helt ok! Det är faktiskt helt ok, jag hörde att barn och ungdomar som går i skolan, hetsar varandra i sex-lekar. Det blir helt urspårat!  Urspårad sex är inte bra, det känns inte skönt, man måste finna det som ger mersmak. . .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg