Yoni Love Sweden

Welcome To The yonilove store

Återbetalnings- och returpolicy

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Övriga varor som uppackade underkläder och sex-leksaker kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel, returneras inte.

Återbetalningar:

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara.

Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar. Försenade eller saknade återbetalningar Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på 0707320782 och gaia@post.com 

Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på gaia@post.com och skicka din vara till:  Utbrytningsgränden 2B 22647 Lund.

Frakt & Retur:

För att returnera din produkt bör du posta produkten till:  Utbrytningsgränden 2B 22647 Lund. Sverige.

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning. Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera. Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring.

Behövs hjälp? Kontakta oss på  0707320782  eller gaia@post.com för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

Varukorg